Skip to content

Reparatii terase

Hidroizolatii Terase hale industriale

    Hidroizolarea terasei unei hale industriale este esentiala pentru a preveni infiltratiile de apa, care pot provoca deteriorarea structurii cladirii si a echipamentelor din interior. Repararea corecta a hidroizolatiei terasei poate preveni costurile majore de reparatii si inlocuire in viitor. In plus, o hidroizolatie nefunctionala poate permite apei sa patrunda prin peretii exteriori si sa afecteze structura sau chiar fundatia cladirii.

    Repararea hidroizolatiei terasei poate fi realizata prin curatarea si repararea zonei afectate, inlocuirea straturilor deteriorate si aplicarea unei noi hidroizolatii. Este important sa se utilizeze materiale de calitate si personal calificat pentru reparatii, deoarece acestea vor fi mai rezistente la factorii de uzura si vor preveni necesitatea reparatiilor frecvente in viitor.

    Este important sa se efectueze inspectii periodice pentru a detecta orice probleme cu hidroizolatia terasei, inainte ca acestea sa devina serioase. Aceasta poate include verificarea pentru fisuri, uzura si infiltratii de apa. Prin detectarea si repararea problemelor in stadiu incipient, se poate preveni deteriorarea structurii cladirii si a echipamentelor din interior, reducand costurile de reparatii si intreruperea activitatii industriale.

    Pentru toate lucrarile, realizate in conformitate cu normele si specificatiile producatorilor de sisteme de hidroizolatii beneficiati de garantie, iar pentru lucrari pe suprafete mai mari de 500mp oferim suplimentar, cu titlu GRATUIT, o POLITA DE ASIGURARE ce despagubeste in totalitate daunele provocate de infiltratiile aparute datorita eventualelor imperfectiuni ale lucrarii. 

Tehnologie folosita

Pentru a obtine rezultatele cele mai bune respectam intotdeauna urmatoarele etape:
1

Pregatirea suprafetei

Curatarea si desprafuirea stratul suport, vechea hidroizolatie sau placa de beton.

2

Reparatii auxiliare

Executarea decopertarilor partiale sau integrale (doar unde este cazul), verificarea gurilor de scurgere,  realizarea de dubluri in zonele deteriorate (unde este nevoie). 

3

Aplicarea membranei

Se va aplica stratul   de membrana  prin  lipire  la cald, membranele   se    vor   imbina   cu o suprapunere de 12%.

4

montarea aeratoarelor

In timpul aplicarii membranei bituminoase se vor monta aeratoarele.

5

Sudarea

Dupa ce s-au montat stratul de membrana si aeratoarele se vor  suda marginile membranelor  pentru a realiza imbinari perfecte. 

6

montajul parafrunzarelor

Inainte de receptia lucrarii se va monta cate un parafrunzar la fiecare  gura  de  scurgere (sifon/pluviala).

7

Receptia Lucrarii

In prezenta beneficiarului se vor face ultimile verificari si se va da lucrarea in primire. 

Tehnologiile folosite sunt cu titlu informativ si pot fi diferite de la lucrare la lucrare in funcție de necesitățile clientului și de particularitățile lucrării. 

Tehnologie Recomandata

Va recomandam cateva informatii tehnice: 

a. Decopertatul este o greseala grava pentru ca stratul hidroizolator este compus din cel putin 7-8 straturi (strat de legatura cu structura portanta, difuzii, bariera de vapori, termo-izolatie si de la 1 pana la 5 straturi de hidroizolatie). Ce trebuie facut? Se vor face reparatii partiale la ultimele straturi de hidroizolatie si se va aplica inca un strat sau doua de membrana bituminoasa.

b. Va recomandam folosirea deflectoarelor (aerisitoarelor) perforand hidroizolatia, termoizolatia si bariera de vapori, aceasta operatiune avand rolul de a egaliza presiunea aerului si vaporilor de sub hidroizolatie, prevenind eventualele umflaturi, fisuri etc.

c. Va recomandam folosirea unui parafrunzar la fiecare gura de scurgere (sifon/pluviala), prevenind eventuale neplaceri cauzate de infundarea gurilor
de scurgere, opturarea coloanelor pluviale, cauze din care pot aparea infiltratii.

d. Se recomanda sudarea marginilor membranei cu o lopetica speciala lasand in urma un snur de bitum pentru siguranta suprapunerilor intre membrane. 

Email:

office@hidroizolatii-profesionale.ro
office_amicom@yahoo.com

Telefon:

0744.903.866
0722.412.211