Despre noi

        AMICOM HIDRO EXPERT  efectueaza lucrari de hidroizolatii de peste 28 ani. Folosim o tehnologie moderna si ne-am adaptat la noile norme  Europene din punct de vedere al calitatii si incercam sa dam o alta fata moderna a lucrarilor de hidroizolatii.

In toti acesti ani de executie a lucrarilor de hidroizolatii  am avut experiente destul de placute si asta pentru ca am luat in calcul nu numai materialele folosite ci si fisele, agrementele tehnice si certificatele de conformitate. Am avut surpriza sa constatam ca o parte din materiale nu au certificate /atestate pentru a le permite montarea la temperaturi foarte joase pe timp de iarna sau foarte ridicate pe timpul verii. 

Studiile amanuntite alaturi de proiectantii si producatorii de materiale din  Antwerp, Belgia ne certifica ca aplicator pentru un anumit tip de membrana si ne permite emiterea politelor de asigurare pe lucrare in schimbul garantiei.  Costurile politei fiind zero.

  • Despagubirile acopera daunele la nivel de hidroizolatie cat si cele provocate de infiltratii.
  • Avem lucrari efectuate cu personal agreat de inspectoratul de stat in constructii.
  • Avem specialisti care lucreaza la fiecare proiect in parte indiferent de tipul de lucrare, de reparatie sau constructii noi.
  • Avem responsabil tehnic cu executia (R.T.E) agreat de I.S.C. care semneaza pentru receptia lucrarii.

Program:

Luni - Vineri: 09.00 - 17.000

Email:

office@hidroizolatii-profesionale.ro
office_amicom@yahoo.com

Telefon:

0744.903.866
0722.412.211